Toekomst voorspellen

Toekomst voorspellen door een medium

Toekomst voorspellenEen medium kan je een prognose geven van de toekomst. De toekomst voorspellen doet een medium door af te stemmen op uw energie en contact te maken met uw gidsen of begeleiders. De toekomst lig in grote lijnen vast. Toekomst voorspellen met betrekking tot de liefde die nog op uw pad mag komen of een baan die u wilt, wellicht een verhuizing is een indicatie van de toekomst voorspellen
Absoluut zeker zijn toekomst voorspellingen nooit. Dit omdat de toekomst niet 100% vast ligt. Wij hebben allen onze vrije wil en maken onze eigen keuzes. Als een medium zegt dat je een baan gaat vinden betekent dit dat je kansen gaat krijgen. Dit betekent niet dat dit bij je aan komt waaien. Je zult zelf actief moeten solliciteren en er alles aan moeten doen jezelf goed te presenteren.

Toekomst voorspellen vanuit de tarot

Ook in de tarot is toekomst voorspellen een vaak gestelde vraag. Wat staat er in de kaarten? Kun je toekomst voorspellen met de kaarten? Het antwoord ligt in het midden. Tarotkaarten corresponderen met de energie van het moment. Een goede tarotist kan de kaarten voor je leggen en hier veel informatie uit halen. Maar jij hebt zelf de stroom van de energie in eigen hand. Door andere keuzes te maken zal de uitkomst van de kaarten mee veranderen.

Kortom: De grote lijnen van de toekomst voorspellen is mogelijk, maar je creëert zelf je toekomst.

Creëer je eigen toekomst voorspellen
En wacht niet af!

Om je eigen juiste weg te volgen is het belangrijk naar je innerlijke stem te luisteren. Als je op je intuïtie kunt vertrouwen weet je wat je moet doen om je doel te bereiken of dit om een baan gaat of de liefde gaat. Leef nooit naar een voorspelling, dan neem je een afwachtende houding aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor je keuzes, daarvoor hebben wij allen onze vrije wil. Mediums en tarotisten kunnen je helpen en ondersteunen bij je twijfels door je handvatten aan te reiken, maar het is aan jou de volgende stap te nemen. Klik hier voor meer over onze mediums.