Tarot

Bel 0909-9700 90 cent p/m, en kies het boxnr van de tarotist of paragnost waarmee u telefonisch contact wenst.

Tarot

Tarotkaarten corresponderen met de energie van het moment

Tarot is een eeuwenoude methode om antwoorden en inzichten te krijgen in je situatie. Door gebruik te maken van tarotkaarten is het mogelijk antwoord te krijgen op de meest uiteenlopende vragen. Tarot correspondeert met de energie van het moment. Een goede tarotist werkt vanuit zijn of haar intuïtie en schud de tarotkaarten afgestemd op de energie van de vraagsteller. Op de tarotkaarten staan verschillende symbolen getekend die elk een unieke betekenis hebben. Ook zijn er in de tarot verschillende combinaties van kaarten die samen iets betekenen. Tarotkaarten zijn voor veel tarotisten een manier om boodschappen van hun gidsen te ontvangen. Zij combineren de Tarot met hun heldervoelendheid en krijgen bevestiging vanuit de kaarten in wat ze eigenlijk zelf al vanuit hun heldervoelen doorkregen.

Tarot en werken vanuit je intuïtie

Tarot kaartleggen is iets wat iedereen kan leren, hiervoor zijn vele cursussen en trainingen te volgen. Door te leren wat de betekenis van de tarotkaarten inhoud kun de door middel van een kaartlegging antwoord krijgen die verheldering geeft in een situatie.  Een goede tarotist met gevoelsmatige aanleg kan mede door de vele jaren ervaring vanuit zijn / haar gevoel de volgorde van de kaarten interpreteren op veel unieke personen en situaties.

Tarot en vele andere kaartendecks

Tarot tarotistEen tarot kaartendeck is verdeeld in de grote en de kleine arcana. Samen vormen zij een kaartendeck van 87 kaarten. De grote arcana geeft belangrijke ervaringen in het leven weer, daar waar de kleine arcana staat voor situaties in het heden. Een veel gebruikt kaartendeck in de tarot is de Raider Waite. Naast de zeer bekende tarot werken kaartleggers met diverse ander kaarten zoals de zigeunerkaarten, lenormand en engelenkaarten. Bij elke manier van kaartleggen wordt gewerkt met symbolen die op bijna elke situatie en vraag een antwoord kunnen geven. Je hoeft voor een kaartlegging niet altijd een specifieke vraag te hebben, ook kunnen kaartleggers een algemene kaartlegging geven waaruit situaties gehaald kunnen worden uit het verleden, het heden en de toekomst.