Paragnost

Paragnost / paragnosten

Bel 0909-9700 90 cent p/m en geef het boxnummer in van één van de beschikbare consulenten om in contact te komen met een medium, paragnost, tarotist of één van de andere spiritueel specialisten

Paragnost

Een paragnost is in staat helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten te combineren. Het is voor een paragnosten vaak niet bekend van wie hij of zij deze informatie krijgt. In tegenstelling tot een medium, die duidelijk entiteiten zoals overledenen en gidsen waarneemt, komt bij een paragnost de informatie binnen zonder dat deze zich bewust is waar deze informatie vandaan komt. Een paragnost staat in contact met de hogere bron en ziet, hoort en voelt door contact te maken met je energie en geeft je aan de hand hiervan antwoord of spontaan informatie over wat hij/zij doorkrijgt. Paragnosten twijfelen hier niet aan omdat de ervaring leert dat het altijd klopt.

Wat kan een paragnost voor je betekenen

paragnostEen paragnost kan je een indicatie geven van de toekomst. Alvorens een paragnost dit doet zal deze meestal eerst vertellen over het verleden of het heden. Dit om je te laten weten dat hij of zij werkelijk in contact staat met de bron. Een goede paragnost is te herkennen aan de directe antwoorden. Een paragnost denkt niet na op het moment dat deze een reading geeft, maar laat de antwoorden spontaan doorkomen vanuit het zien, horen en voelen. Om de antwoorden zuiver te laten doorkomen moet een paragnost op dat moment ook even zijn eigen gedachten neutraal maken.

Ook kan een paragnost informatie doorkrijgen vanuit een persoonlijk voorwerp zoals bijvoorbeeld een ring, ketting of sleutel. Dit wordt psychometrie genoemd. Elk voorwerp heeft een bepaalde energie, deze energie wordt gevormd door wat ermee gedaan is, wie het heeft gebruikt en waar het voorwerp is geweest. Door energetisch contact te maken met het voorwerp krijgt een paragnost bijvoorbeeld beelden te zien over waar dit voorwerp is geweest. Ook kan informatie over degene waarbij dit voorwerp hoort worden door gekregen.

Een reading bij een paragnost

Een goede paragnost kan je direct antwoord geven op een realistische vraag. Op het moment dat deze antwoord geeft vanuit wat hem wordt ingegeven vanuit de bron, weten paragnosten later soms niet eens meer wat er gezegd is. Soms komt er zoveel informatie tegelijk door dat dit wat rommelig en chaotisch overkomt. Hier kan later meer structuur in worden gebracht waardoor het duidelijker wordt voor degene waarvoor de informatie bedoeld is. De informatie die wordt gegeven komt vanuit zuiverheid en wordt gegeven om je bijvoorbeeld in je verdriet een stukje licht te laten zien of daar waar je wellicht zelf even vast loopt een duwtje in de goede richting te geven. Een zuivere paragnost zal je soms iets aanreiken om inzicht in je situatie te krijgen maar zal dit nooit doen met een negatieve insteek. Op het moment dat je dit zelf zo voelt is het belangrijk dat je dit aangeeft zodat de paragnost meteen kan uitleggen wat er bedoeld wordt en hoe je hier positief mee aan de slag kunt. Tijdens een reading draait het om degene waarvoor deze reading bedoeld is en vanuit hogere hand worden alleen dingen aangereikt uit liefde.