Helderzienden

Helderzienden

HelderziendenHelderzienden kunnen vaak mooie boodschappen doorgeven op een onverwacht moment. Als je zelf even niet meer helder ziet of vast loopt voor je gevoel kunnen helderzienden je helpen door boodschappen door te geven. Iedereen heeft begeleiders, zij zijn niet voor iedereen te zien, maar staan je bij in je leven en brengen situaties en mensen op je pad om je te helpen in het leven en om je te helpen bij je spirituele groei. Helderzienden kunnen deze begeleiders vaak wel waarnemen. Onze begeleiders weten alle belangrijke ontwikkelingen in ons leven, zij volgen ons en op het moment dat je een helderziende een vraag stelt zijn zij vaak degene die een antwoord doorgeven. Goede helderzienden geven de boodschap puur door, zonder hun eigen mening hierin te verweven. Door zelf open te staan voor het antwoord maak je het helderzienden makkelijker op je energie af te stemmen. Goede helderzienden kunnen je bevestiging geven van het contact dat zij hebben met begeleiders of overleden dierbaren door informatie te geven die zij zelf onmogelijk kunnen weten of door precies dat te zeggen waarvan jij weet dat je het nodig had om te horen. Hoe werkt een helderziende.

 

Helderzienden krijgen energetische beelden door

De boodschappen die helderzienden doorkrijgen worden voor hun derde oog weergegeven. Hier kunnen helderzienden energetische beelden op ontvangen. Deze beelden staan symbool voor een situatie in het leven van degene waarvoor de boodschap bedoeld is. Deze beelden moeten helderzienden leren interpreteren. Door veel met hun begeleiders te communiceren leren helderzienden wat hun begeleiders bedoelen met verschillende symbolen. Niet alle helderzienden krijgen hetzelfde symbool voor dezelfde situatie. Ervaring maakt dat echte helderzienden de boodschap goed en zuiver kunnen doorgeven.

Helderzienden in hun kinderjaren

Vaak hebben helderzienden als kind al waarnemingen gehad. Sommigen helderzienden hebben als kind ‘geesten vriendjes’ gehad en kregen op jonge leeftijd al boodschappen door. Het is vaak lastig voor deze kinderen dit te uiten omdat ze vaak stuiten op onbegrip. Kinderen die het hebben over een vriendje of persoon die voor de omgeving niet zichtbaar is, kregen vooral in andere tijden te horen dat dit vriendje of deze persoon er helemaal niet was. Ook zijn sommige kinderen in staat toekomst voorspellen. Deze voorspelling bijvoorbeeld over een ongeluk wat stond te gebeuren werd totaal niet serieus genomen. Gelukkig komt er in deze tijd steeds meer begrip voor kinderen met paranormale ervaringen. Dit maakt het makkelijker voor deze kinderen zichzelf te zijn en over hun ervaringen te praten. Als zij kiezen op latere leeftijd iets met hun helderziende waarnemingen te doen staan zij nog sterker in verbinding met hun innerlijke waarheid.