Helderziende

Helderziende waarnemingen

Helderziendheid kan op verschillende manieren tot uiting komen. De ene helderziende heeft contact met gidsen en overledenen en ziet entiteiten uit de astrale wereld, deze entiteiten geven informatie door wat een helderziende weer doorgeeft aan de persoon waarvoor de boodschap bedoeld is. Een andere helderziende krijgt symbolen te zien voor het ‘derde’ oog en weet deze te interpreteren in de situatie van een persoon. Ook beelden over wat er in de toekomst staat te gebeuren en het zien van aura’s behoort tot de mogelijkheden. (Op de verschillende manieren waarop een medium contact kan maken gaan wij uitgebreid in op de pagina betrouwbaar medium.)

Kortom: Een helderziende kijkt in ‘de andere wereld’.

Which Way To Choose - 3D RenderEen helderziende gebruikt hiervoor zijn of haar derde oog. Dit is een energetisch oog boven je ogen in het midden van je voorhoofd. Door gebruik te maken van het derde oog is een helderziende in staat energetische beelden te zien.

Een helderziende wordt met deze gave geboren, ook zijn er mensen die na een ongeluk helderziende waarnemingen krijgen. Helderziendheid is niet aan te leren, maar is wel te ontwikkelen voor mensen die hier aanleg voor hebben door het derde oog te stimuleren en hierop te oefenen.  

 

Helderziende gaven

Helderziendheid is één van de belangrijkste kenmerken van een medium of paragnost. Mediums zijn in staat contact te maken met entiteiten uit de astrale wereld. Dit kan door middel van helderzien, helderhoren, heldervoelen of helderweten. Een helderziende geeft boodschappen door vanuit het ‘zien’, de helderziende ziet symbolen, entiteiten en energie. Helderhorend betekent dat een medium of paragnost boodschappen hoort. Begeleiders of gidsen geven boodschappen door gebruikmakend van woorden. Een heldervoelend of –wetend medium krijgt boodschappen door vanuit het voelen en/of weten. Hij of zij voelt het antwoord zodra een vraag gesteld wordt en is zich heel bewust van het feit dat dit gevoel niet vanuit zichzelf komt.

Een paragnost combineert deze helderziende gave en andere mogelijkheden voor het binnenkrijgen van boodschappen van begeleiders en is in staat helder te zien, horen, voelen en weten.