Welkom!

Het allereerste blog op deze website, een korte introductie van deze website en van wie wij zijn.

HWelkomelderziende.info is een onderdeel van © Spiritueel Centrum Online en is opgericht om via deze weg nog meer mensen te kunnen bereiken en te helpen door middel van paranormale en spirituele hulp.

Daarnaast zijn er coaches, counselors en therapeuten om je vanuit een totaal andere, maar zeker niet minder waardevolle hoek bij te staan. Wij zijn allen verschillend en hebben allen verschillende manieren om daar te komen waar wij willen zijn. Het is belangrijk dat ieder individu zijn of haar weg vindt door eigen de keuzes te maken en door zich met de mensen te omringen waar hij of zij zich goed bij voelt.

Op deze website vindt u pagina’s met uitleg over de verschillende specialismen van de consulenten. Duidelijke uitleg over hoe u in contact komt en de kosten. Het uitgangspunt is een duidelijke en transparante website, waarbij u weet met wie u belt, wat u hiervoor betaalt en wat u mag verwachten. De consulenten op deze website hebben ook allemaal een eigen foto en werken onder hun eigen naam. Het zijn allemaal professionals die u vanuit een pure intentie verder kunnen helpen. Wilt u meer weten over de consulenten en wat zij voor u kunnen betekenen. Op Spiritueel Centrum Online vindt u een uitgebreide profielpagina van iedere consulent. Klik hier om naar de website te gaan.

De consulenten werken als zelfstandige op deze advieslijn, maar vanuit ons team willen wij allen hetzelfde; u verder helpen met alles waar u tegen aan loopt. Of dit nu betekent dat u informatie wilt van een paranormaal consulent, een tarot legging bij een tarotist, een engelenkaartreading bij een engelenkaartreader of coaching van een professioneel coach. Kies wie voor uw gevoel het beste bij u past zodat u de handvatten krijgt om zelf verder op te bouwen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen via deze pagina.