Een goede helderziende kan direct contact maken met de energie van een persoon zodra hij of zij een stem hoort of afstemt op een naam. Energetisch bestaat er geen afstand, afstand is alleen realiteit in onze fysieke aardse wereld. De antwoorden en inzichten die u gegeven worden zijn exact hetzelfde als wanneer u de praktijk van een medium bezoekt. Ook kan een professioneel coach of counselor je goed begeleiden in je vraagstukken via telefoon.

Aan een telefonisch consult bij helderziende.info zitten veel voordelen.

  • Allereerst is bellen met een consulent via helderziende.info in de meeste gevallen goedkoper dan wanneer je bij een medium of counselor langs gaat in de praktijk (wij adviseren u het begin tijdstip te noteren, zodat u niet langer belt dan u vooraf van plan was).
  • Daarbij is de laagdrempelige manier waarop je met een consulent in contact kunt komen voor velen een makkelijkere stap te maken dan wanneer je eerst een afspraak moet maken om vervolgens naar de praktijk van het medium of de counselor te gaan.
  • U kunt zelf bepalen hoe lang een gesprek duurt. Heeft u veel vragen en/of wilt u een uitgebreid antwoord dan kunt u voor een lang gesprek kiezen. Heeft u een vraag en wilt u hier een kort direct antwoord op, dan is dit net zo goed mogelijk. U kunt dit dan duidelijk aangeven aan het begin van het gesprek.
  • U krijgt meteen een direct antwoord op uw vragen.
  • U hoeft er uw huis niet voor uit, wat voor weer het ook is of hoe lastig het voor sommigen kan zijn te reizen. U kunt gewoon bellen vanuit uw eigen vertrouwde omgeving. U kunt direct op het moment dat u de behoefte heeft aan een gesprek met een medium of counselor in contact komen met een beschikbaar consulent. Op deze lijn zijn dagelijks meerdere consulenten beschikbaar waardoor u zelf de keuze heeft bij wie u zich prettig voelt uw hart uit te storten of aan wie u uw persoonlijke vragen wilt stellen.
  • Na het gesprek heeft u het vertrouwen om zelf uw problemen weer positief aan te pakken door een goed gesprek met een betrouwbaar medium of professioneel coach. Ook kan een goed telefonisch gesprek u rust geven omdat u eindelijk die antwoorden heeft die u nodig had.

U hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen u graag!

Klik hier voor een overzicht van alle consulenten in ons team.